VÅRE TJENESTER.

Cicerone Regnskap as utfører alle tjenester innen regnskap.
Vi er også din økonomisjef og vi fokuserer på personlig kontakt med alle våre kunder.

Vi benytter oss av Tripletex. Alt er i dag digitalisert og tiden med bilagspermer er over. Begge regnskapsprogrammene er nettbaserte slik at du har regnskapet ditt tilgjengelig hele døgnet.
Skanning av bilag til din egen unike mail adresse er alt hva du trenger å gjøre med bilagene dine. Resten ordner vi for deg og vi er opptatt av at regnskapsførselen din skal oppleves som trygt og sikkert til enhver tid.

Regnskap

​​

Byrået bruker Tripletex regnskapsprogram som er et web basert system. Dvs du har som kunde hos oss tilgang til ditt regnskap hvor enn du er. På PC, Nettbrett eller på mobil. I tripletex  foregår alt fra fakturering, bilagsregistrering, bokføring, avstemninger, remitering, lønn osv.

Alt på et sted for å gjøre det enkelt for deg.

Årsoppgjør

​​

Årsoppgjør og selvangivelse er året status for din bedrift. Vi bruker Finale Årsoppgjør og sørger for at likningspapirer og regnskap er utført korrekt til ehver tid.

Rådgivning

​​

De fleste bedrifter i Norge er små og mellomstore bedrifter, og alle har ikke råd eler anledning til å ansette egen økonomisjef. Vi er din samarbeidspartner som gir råd og veiledning i økonomiske spørsmål.

Vi kan tilby deg økonomiske analyser av ditt regnskap, hvordan er din bedrift i forhold til dine konkurrenter og hva er forbedrings potensiale.

  • facebook

© 2016
Cicerone Regnskap as

Besøks adresse

Pilestredet 15B

0164 OSLO

 

Telefon +47 91994600